BASIC LOOK MET EEN ZUMO T-SHIRT IS ALTIJD GOED

Home / Fashion / BASIC LOOK MET EEN ZUMO T-SHIRT IS ALTIJD GOED

BASIC LOOK MET EEN ZUMO T-SHIRT IS ALTIJD GOED

louislook2
Voordat ik naar de sportschool ging, moest ik eerst even de stad in om wat te drinken met een goede vriend van mij. En dan is het soms gewoon nice om niet helemaal HighClass te komen maar casual.

Voor mijn casual look draag ik meestal Zumo oversized basic T-shirts omdat het een bepaald model heeft dat andere basic tee’s niet hebben. Het zorgt ervoor dat je de meest simpele items kan dragen maar er toch goed uitziet.

Als het om spijkerbroeken gaat dan ben ik een River Island boy want ik vind de hoeveelheid stretch die zij gebruiken top! Het zorgt ervoor dat het niet te strak zit en dat je gewoon normaal kunt bewegen.

Als extraatje voor mijn outfit, heb ik een spijkerblouse gebruikt als riem en een wit leren jas om het iets minder basic te maken.

T-shirt: Zumo Oripoto
Jeans: River Island
Jeans Blouse:Bershka
Jacket: Zara
Boots: WE

louislook3

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

dag4dag5