COPYCAT’S STOPPP MET NIEUWE MERK NIEUWE MERK STAY TUNED!

Home / Fashion / COPYCAT’S STOPPP MET NIEUWE MERK NIEUWE MERK STAY TUNED!

COPYCAT’S STOPPP MET NIEUWE MERK NIEUWE MERK STAY TUNED!

COPYCAT

 

Ik ben iemand die andermans HUSTLE respecteer, echt, maar kom op jullie beginnen nu te ver te gaan. Jullie maken me gewoon BOOS!!!

 

Hoeveel nieuwe instagrams account heb ik de afgelopen week gezien met ‘’NIEUW OPKOMENDE MERK STAY TUNED’?

Oke, als ik dit zie denk ik meestal “hmmm ben benieuwd.” Wanneer de eerste items op instagram binnen komen, zie ik alleen T-shirt of sweater met tekst of simpele print. Iets wat mijn kleine neefje ook kan bedrukken, en dan het LEF hebben het een COLLECTIE noemen. NOOOOOO MAN!

Kom op! Als je het een promotie item noemt, oke, dat is nice of als je echt een leuke print gebruikt of leuke tekst dan begrijp ik het. Maar kom niet met iets wat 100 merken al doen like “KANYE FOR PRESIDENT” (dat was vorig jaar of twee jaar geleden leuk).

Denk na over je shit, denk na wat voor verhaal er achter zit en waarom je het doet.

 

Jullie denken allemaal dat het is makkelijk en dan komen jullie met ‘’IK BEN EEN DESIGNER, IK BEN CREATIEFFF’. CREATIEF MY ….  AND PLEASE GOOOO GET A LIFE.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

BAD TEXTERS