ELJERO ELIA BEST GEKLEDE VOETBALLER VAN NEDERLAND 2015

Home / Events / ELJERO ELIA BEST GEKLEDE VOETBALLER VAN NEDERLAND 2015

ELJERO ELIA BEST GEKLEDE VOETBALLER VAN NEDERLAND 2015

ELJERO ELIA
Het is iedereen al opgevallen dat mode een steeds grotere rol speelt binnen de voetbalwereld. Voetballers die een eigen kledingmerk of magazine beginnen of juist mode events organiseren waarin voetballers worden genomineerd voor best geklede voetballer van het jaar.

Gisteren was het weer zo ver en de voetballer die met de prijs naar huis is gegaan als best gestylede man is Eljero Elia.
Ik had zelf ook gestemd en koos ook voor Eljero Elia omdat ik vind dat hij veel verder is tegenover de jongens die ook genomineerd waren.

Elke dag foto’s op je insta gooien wil niet zeggen dat je er gelijk verstand van hebt. Net zoals styles dragen omdat iedereen het draagt. Pas zodra je ervoor zorgt dat je een eigen unieke style hebt en mensen daarmee kan inspireren hoe je bepaalde items kan dragen, dan kun je pas tot best geklede persoon genoemd worden.

Recommended Posts
Comments
  • Dedicated servers
    Reply

    Eergisteren was Frenna te gast bij Roosmarijn in oor12 Radio en daar vertelt hij over de belofte van voetballer Eljero Elia. Als Frenna zegt dat iets nep is, zegt iedereen dat iets nep is. Zo draagt Racks Gucci, maar drie jaar geleden werd hij daar door Frenna mee gepest, want Gucci is uit.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

VALDEZMEMPHIS DEPAY