JERMAINE JACKSON GEBRUIKT LIJM, VERF EN CEMENT TIJDENS CANNES FILM FESTIVAL

Home / Celebs / JERMAINE JACKSON GEBRUIKT LIJM, VERF EN CEMENT TIJDENS CANNES FILM FESTIVAL

JERMAINE JACKSON GEBRUIKT LIJM, VERF EN CEMENT TIJDENS CANNES FILM FESTIVAL

JERMAINE JACKSON IN CANNES FILM FESTIVAL
MAAR WACHT EVEN… NEE, SERIEUS! WACHT EVEN!

Ik zit rustig op Facebook, minding my own business, en zag een link van bossip.com over Jermaine Jackson. Mijn gedachte “laat ik erop klikken” alles wat met de Jackson familie te maken heeft is interessant. Wel moet ik erbij zeggen dat mijn interesse extra aangewakkerd werd, omdat de foto niet direct zichtbaar was.

Eenmaal de link geopend moest ik gelijk lachen! Wat er door me heen ging was plaatsvervangende schaamte. Wat bezielt deze 62 jarige man?

Ik weet dat vooral in Amerika oudjes jong willen blijven, maar soms moet je het gewoon opgeven en accepteren dat je gewoon ouder wordt.

OPA JERMAINE JACKSON! Als niemand van UW team eerlijk tegen U durft te zijn na al die jaren… Dan zal ik wel eerlijk tegen U zijn: U loopt met een vreselijk kapsel. Nogmaals: UW HAAR IS VRESELIJK!

Misschien is het mogelijk om geen stift of lijm te gebruiken voor UW haar, want het is heel erg zichtbaar. Ook raad ik U aan om gewoon kaal te gaan of te millimeteren, en als U dat niet wilt doen; scheer dan alleen UW zijkanten, en vergeet daarbij alstublieft de overloop niet, want anders ziet u er nog steeds uit als een HOT MESS!

 

Ow ja! Voordat ik het vergeet… Indien de dresscode “Carnaval” was tijdens de Cannes Film Festival was u zeker “The Belle of the Ball.” Aangezien dat niet het geval was, was u meer “The Scary Beast.” Vandaar dat ik U nog een gouden tip geef: ONSLA UW STYLIST… OF NEE, LIEVER UW HELE TEAMMMMM! And uhm… keep in mind my services are always available, en ik ben bereid het te doen voor een vrienden prijsje 😉

 

Peace Y’all

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Schermafbeelding 2016-01-19 om 17.39.49look1