Kilo zegt: BAD TEXTERS ARE TE BEST PEOPLE IN REAL LIFE

Home / Entertainment / Kilo zegt: BAD TEXTERS ARE TE BEST PEOPLE IN REAL LIFE

Kilo zegt: BAD TEXTERS ARE TE BEST PEOPLE IN REAL LIFE

Ik zag dit toevallig voorbij komen, en dacht YAZZZZ COME ON TELL THEM. Aangezien ik altijd gezeik krijg, omdat ik nooit gelijk reageer of helemaal niet. Ik ben niet de enige, en blijkbaar ben ik juist een betere persoon die niet 24/7 aan het whatsappen is of sms’jes aan het versturen is.

Al moet ik wel eerlijk zeggen dat ik bij sommige mensen juist heel snel reageer, en het me dood irriteert als ik niet gelijk een response krijg. Maak dat mij een klein beetje egoïstisch of THIRSTY…?

 

Jij mag het zeggen…

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

look1COPYCAT