MODEFABRIEK & TAILOR ELBAZ SHOW @MBFWA

Home / Events / MODEFABRIEK & TAILOR ELBAZ SHOW @MBFWA

MODEFABRIEK & TAILOR ELBAZ SHOW @MBFWA

MONTEIROBROTHERS
MODEFABRIEK

Vandaag was een drukke dag, want ik moest eerst voor Freshlabelz naar de Modefabriek om te gaan kijken of er nog leuke merken zijn die we kunnen inkopen. Natuurlijk ging ik ook gelijk langs de merken die we al verkopen om te zien hoe de collectie van zomer 2016 eruit ziet.

Het merk dat goed opviel was Nickelson. De reden dat Nickelson opviel is omdat Nickelson totaal de andere kant op is gegaan.

We kennen Nickelson allemaal als de glimmende jas, maar nu is het merk veranderd tot een modemerk van items die nu helemaal in zijn. Dus daarmee bedoel ik oversized T-shirts, bomber jasjes, mooie trench coat jasjes met top details en ga zo maar door.

 

Tailor-ELbaz
TAILOR & ELBAZ

Na de beurs kwamen mijn broers Flavio en Pedro mij ophalen zodat we naar Fashion Week konden gaan naar de show van Tailor & Elbaz van Maria Tailor en Tamara Elbaz. Zij zijn ook bekend van ‘MODEMEISJES MET EEN MISSIE’.

Wij vonden het heel leuk om aanwezig te zijn en hebben zeker genoten van de show. Ik vond de collectie er heel vrolijk en meisjesachtig uitzien.
We zien nu veel op straat die ruwe stoere meisjestyle, maar zij brengen echt weer die Lauren Conrad style terug.

Ik kreeg een ‘Alice in Wonderland’ gevoel bij de show en dat is goed want ze lieten hun innerlijke kind naar boven komen.

Stylist Richard Soesanna en ik hadden het er nog over; Als je je innerlijke kind niet verliest en creatief blijft, zorg je ervoor dat je steeds met leuke dingen blijft komen.

 

Ik ben trots op de meiden en ik raad meisjes aan om even een kijkje te nemen op www.tailor-elbaz.com

Wil je weten wat wij aanhadden? Ga dan naar www.monteirobrothers.com

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

MONTEIROBROTHERSsportoordpjes1