MONTEIRO BROTHERS AANWEZIG BIJ ARMY OF ME SS16 SHOW

Home / Uncategorized / MONTEIRO BROTHERS AANWEZIG BIJ ARMY OF ME SS16 SHOW

MONTEIRO BROTHERS AANWEZIG BIJ ARMY OF ME SS16 SHOW

LOUIS&PEDRO
Toen ik te horen kreeg dat Army Of Me een show zou geven tijdens Amsterdam Fashion Week moest ik er gewoon alles aan doen om aanwezig te zijn.

De reden dat ik bij deze show graag bij wilde zijn is omdat ik het een gruwelijk merk vind. Ik noem het altijd de betaalbare Rick Owens (zie het als een compliment bedoelt).
Deze stijl is niet voor iedereen maar voor de jongens die er graag anders willen uit zien dan de rest, de jongens die zich niet druk maken wat andere over hun denken.

 

Pedro en Ik zijn blij dat we er bij waren want we vonden de collectie sterk en de stoffen wat de twee designers (Richard Sjöblom & Daniel Wahlberg) hebben gebruikt bij de collectie was anders dan we gewend zijn.
Er is ook goed opgelet op kleine details wat ervoor kan zorgen dat de item er goed en strak uit ziet of juist tegenvalt.

De collectie had niet alleen oversized en lange items maar ook transparante items en iedereen die me kent weet dat ik van transparante shirts hou of shirts met gaatjes. Dus toen ik deze items voorbij zag komen dacht ik bij me zelf ‘’deze items moet ik een keer voor me looks voor me blog gebruiken’’.

 

Wat ook leuk was om te zien is dat de schoenen wat de modellen droegen van zwarte duck tape gemaakt zijn. Zo zie je maar weer hoe creatief je als designer moet zijn om anders te zijn dan anderen.

 

Hier alvast een voorproefje wat ik met mijn telefoon heb gemaakt om jullie alvast te laten hoe de collectie er uit ziet, maar aankomende week zal ik de orginele foto’s van de collectie plaatsen dussss

 

STAY TUNED!

 

Dress No Code, bedankt voor de uitnodiging want we hebben zeker genoten.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

FIRSTMONTEIROBROTHERS12