STIJLVOLLE MAN NEUSPEUTEREN IN HET OPENBAAR

Home / Lifestyle / STIJLVOLLE MAN NEUSPEUTEREN IN HET OPENBAAR

STIJLVOLLE MAN NEUSPEUTEREN IN HET OPENBAAR

Andre-Leon-Talley-snots-on-Kim-Kardashian

MODE ICOON ANDRE LEON BEGAAT EEN GROTE BLUNDER TIJDENS MET GALA 2014

Iets wat je bijna nooit of eigenlijk gewoon helemaal nooit in het openbaar mag doen en vooral niet als je ergens in een restaurant zit te eten is neuspeuteren.

In je neus voor goud zoeken heeft iedereen wel is gedaan, ja zelfs Kanye West maar hij zorgt er wel voor dat niemand hem ziet.

Ik was laatst met mijn broers gaan winkelen voor een styling opdracht wat we hadden gekregen maar we besloten even een snelle stop te doen bij Starbucks. Naarst ons tafel zat een jongeman die goed gekleed was maar na paar seconde stopte hij zijn vinger in zijn neus.

Eerst dacht ik ‘ahh misschien had hij jeuk’ maar de tweede keer was hij echt opzoek naar goud en hij had het ook nog gevonden en besloot daarna wat van zijn goud te proeven.
Het is al erg als je in je neus peutert in het openbaar maar wat ik helemaal niet kan begrijpen is dat je dan dezelfde vinger in je mond gaat stoppen.

Als iemand dat ziet dan is zijn eerste indruk al gelijk verpest want het maakt niet uit wie je bent, het is niet smakelijk omdat te zien en het verpest je imago.

WAAR KAN IK MIJN GOUD LATEN? OHW BIJ KIM KARDASHIAN

WAAR KAN IK MIJN GOUD LATEN? OHW BIJ KIM KARDASHIAN.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

sportoordpjes1GREGORY-ELJERO-NIGEL