TONY COHEN TIJDENS MERCEDES BENZ FASHION WEEK AMSTERDAM

Home / Events / TONY COHEN TIJDENS MERCEDES BENZ FASHION WEEK AMSTERDAM

TONY COHEN TIJDENS MERCEDES BENZ FASHION WEEK AMSTERDAM

Schermafbeelding 2016-01-19 om 17.39.49
Na ARMY OF ME gingen mijn broers en ik naar Tony Cohen en deze show vond ik wél sterk.
De damescollectie zag er goed uit maar ik was meer gericht op de herencollectie en vond dat deze er ook goed uitzag. Niet alles was iets wat ik zelf zou dragen maar ik vond wel dat het beeld van de outfit goed was overgekomen.
Bij Tony Cohen was de oversized top wel vernieuwend zoals een transparante top met een laag gesneden hals en zagen de slank gesneden broeken er goed uit.

TONY COHEN. AW 16 .459

Tony Cohen werd geïnspireerd door de jaren 80 en heeft het in zijn eigen Tony Stijl verwerkt. Zijn herkenbare rijke materialen en texturen in zwart-en aardetinten waren weer te zien. Ook waren de handgeweven stoffen van wol en leer aanwezig.

Zelf zegt Tony:“Tijdens het ontwerpen ging ik uit van de natuurlijke beweging in stoffen en koos ik voor een luxe basis.’’

[PHOTO CREDITS: JEROEN SNIJDERS]

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

army of meJERMAINE JACKSON IN CANNES FILM FESTIVAL